Muut palvelut

Korvien rei'itys

Korvien rei'itykset tehdään Blomdahl Medical Ear Piercing -menetelmällä. Laitteen korut ovat valmiiksi asennettuina steriiliin kasettiin, jolloin laite ei koskaan kosketa suoraan korvaan ja korvien rei'ittäminen on näin erittäin hygieenistä.

Rei'ityskorvakorua tulee käyttää reiän koko parantumisajan, eli noin kuusi viikkoa. Jos korvakoru vaihdetaan, ennen kuin reikä on täysin parantunut, kasvaa infektioiden ja allergisten reaktioiden riski. Tämän vuoksi on tärkeää, että korvakorut sekä tuntuvat että näyttävät hyvältä. Jokaisessa Blomdahl Medicalin kasetissa on korvakorut, jotka on tarkoitettu ainoastaan rei'ityskorvakoruiksi ja käytettäväksi reiän parantumiseen saakka. Kaikki korvakorut on suunniteltu siten, että ne ovat mahdollisimman miellyttäviä käyttää.

Rei'ityskorujen yksityiskohtiin on panostettu, jotta korvakorut ovat miellyttävät käyttää ja jotta reikä paranisi parhaalla mahdollisella tavalla ilman ongelmia. Tämän vuoksi rei'ityskorvakorut ovat pieniä ja kevyitä. Korvakorun alapuoli on pyöristetty, jotta juuri tehtyyn reikään pääsee ilmaa. Hienostuneet ja hillityt istutukset tuovat kristallit loistavasti esiin. Lisäksi pinnat kiillotetaan erittäin huolellisesti kuudessa eri vaiheessa, jotta se olisi mahdollisimman tasainen. Korvakorun kärjen suojaaminen on pieni yksityiskohta, jolla on kuitenkin suuri merkitys. Suojauksen ansiosta korvakoru ei ärsytä herkkää ihoa korvan takana.

Korvan rei'ityksen hinta on 30 euro, sisältäen rei'ityskorun.

Korvien rei´ityskorvakoruja löytyy seuraavista materiaaleista:

  • lääketieteellinen muovi
  • titaani
  • kullattu titaani, jolloin vain korun näkyvä osa on kullattu

Kaikkia näitä materiaaleja voidaan huoletta suositella kaikille.

Rei'ityskoruja on kahta kokoa, normaali ja mini, joista mini sopii erityisen hyvin pienien lasten korvien rei'itykseen.

Kotihoito-ohjeet

  • Korvien rei´ityskorvakoruja käytetään 4-6 viikkoa rei´ityksen jälkeen
  • Koskettelethan korviasi vain puhtain käsin
  • Rei´ityskorvakoruja ei saa poistaa puhdistuksen ajaksi
  • Ollessasi suihkussa voit samalla pestä korvalehdet saippualla ja juoksevalla vedellä, huuhtele huolellisesti ja kuivaa hyvin
  • Voit myös saippuan ja veden asemasta käyttää desinfiointainetta, joka ei kirvele. Muista pyyhkäistä aineella sekä korvalehden edestä että - takaa
  • Kun tuore reikä on parantunut, vaihdetaan korviin tavalliset ohuella tapilla olevat korvakorut. Rei´ityskorvakorvakoruja ei tule käyttää ollenkaan paranemisjakson jälkeen. (Jos laitat rei´ityskorun takaisin muutaman viikon jälkeen, kun olet jo käyttänyt normaalia ohuella tapilla olevaa korvakorua, saattaa rei´ityskoru repiä reiän uudelleen rikki)