Mikrohionta / Reviderm

Mikrohiontahoidossa käsittely aloitetaan ihoa pehmentävin entsyymein ja jatketaan varsinaisella mikrohionnalla, joka poistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti kuolleen ihosolukon ja muut ihon epäpuhtaudet. Hionnan jälkeen iho on valmis vastaanottamaan REVIDERM -menetelmän elvyttävät tehoaineet. Ammattitaidolla toteutetun REVIDERM -hoitokokonaisuuden avulla saat uudistuneen ja nuorekkaan ihon. Kotihoito-ohjelma varmistaa jatkossa kestävän hoitotuloksen.

REVIDERM -mikrohionta sarjahoitona lisää kudoksen omaa aktiviteettia. Vaikuttavat aineet imeytyvät tehokkaasti ja syvemmälle hoidon aikana ja sen jälkeen. Mikrohionta tasoittaa ryppyjä ja juonteita. Mikrohionnalla ja Reviderm tuotteilla voidaan vaalentaa myös maksaläiskiä, rauhoittaa aknea ja tasoittaa aknearpia.

 

   

REVIDERM kasvohoidot

REVIDERM perusmikrohionta - Hoidon kesto 60 min. Perusmikrohionta kaikille ihotyypeille. Hoito kirkastaa ja raikastaa ihoa. Hoitoon kuuluu entsymaattinen kuorinta, mikrohionta, ampulli ja hoitovoide.

REVIDERM ultraäänihoito - Hoidon kesto 60 min. Kiinteyttävä ja kosteuttava ultraäänihoito aikuisen naisen/miehen iholle. Vilkastuttaa ihon verenkiertoa ja aineenvahduntaa. Kiinteyttää ihoa. Hoitoon kuuluu entsymaattinen kuorinta, ultraäänikäsittely kasvoille ja kaulalle, ampulli ja hoitovoide.

REVIDERM mikrohiontakasvohoito - Hoidon kesto 75 min. Tehokas mikrohiontahoito kaikille ihotyypeille. Hoito kirkastaa ihoa, aktivoi ihon uusiutumista ja edesauttaa hoitoaineiden imeytymistä ihoon. Hoitoon kuuluu entsymaatinen kuorinta, mikrohionta, ampulli, voidenaamio ja hoitovoide.

REVIDERM erikoiskasvohoito - Hoidon kesto 90 min. Kiinteyttävä ja ihon toimintoja aktivoiva hoito aikuisen naisen/miehen iholle. Hoitoon kuuluu entsymaattinen kuorinta, asiakkaan tarpeiden mukaan mikrohionta ja hieronta tai mikrohionta ja ultraääni, ampulli, voidenaamio ja hoitovoide.

REVIDERM hemmotteluhoito - Hoidon kesto 90 min. Tehokkaasti ihon toimintoja elvyttävä hoito. Hoito aktivoi ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, stimuloi uusien solujen muodostumista, kiinteyttää ja lisää tehoaineiden imeytymistä ihoon. Hemmotteluhoito räätälöidään asiakkaan ihon tarpeiden mukaiseksi. Hoitoon voi kuulua mikrohiontaa, hedelmähappokuorintaa, hierontaa ja erikoisnaamioita.

REVIDERM luksuskasvohoito - Hoidon kesto 120 min. Iholle, joka tarvitsee elvytystä ja ilmeen kohentamista. Hoito kuorii ja kirkastaa ihoa, aktivoi verenkiertoa ja aineenvaihduntaa ja stimuloi uusien solujen muodostumista. Hoitoon kuuluu entsymaattinen kuorinta, mikrohionta, hedelmähappokuorinta tasoittamaan ihon väriä, hieronta, kollageeni erikoisnaamio ja hoitovoide.