Forlle'd

Ensimmäistä kertaa maailmassa: ammattikäyttöön tarkoitettua japanilaista kosmetiikkaa, joka sisältää ionisoitua pienimolekyylistä hyaluronihappoa ja ionisoitua pienimolekyylistä platinaa.

Kosmetiikkatuotteet ja niiden tuotantomenetelmä kehitettiin Shimadzu -yhtiössä Japanissa. Vuonna 2002 Shimadzu -yhtiön tutkija Koichi Tanaka palkittiin Nobel -palkinnolla työstään biologisten makromolekyylien identifiointi- ja rakennetutkimusmenetelmien parissa.

Tutkimustyön pohjalta Forlle´d -laboratoriossa kehitettiin ja patentoitiin pienimolekyylisen ionisoidun hyaluronihapon tuotantomenetelmä. Pienimolekyylinen hyaluronihappo pystyy kulkeutumaan syvälle ihoon ja kosteuttamaan sitä. Iholle levitettynä pienimolekyylinen hyaluronihappo läpäisee tyvikalvon ja kulkeutuu verinahkaan. Näin kosteutuksen tulos kaksinkertaistuu vaikuttamalla ihoon niin ulkoa kuin sisältäkin.

Elvyttävä pikahoito 45 min 50 euro Elvyttävässä pikahoidossa käytetään ihoa aktivoivia fysioterapeuttisia menetelmiä. Hoidon aikana tehdään täydellinen ihon syväpuhdistus, ja se kosteuttaa, ravitsee ja suojaa ihoa. Koska hoidossa käytetään uusimpia menetelmiä vaikuttavien aineiden kuljettamiseksi ihoon, ne imeytyvät syvälle ja säilyttävät aktiivisuutensa.

Ylellinen kohottava ja elvyttävä hoito hyaluroniseerumilla 65 min 100 euro Ylellinen kohottava ja elvyttävä hoito hyaluroniseerumilla kohdistuu useille alueille samanaikaisesti (silmänympärysiho, kasvot, kaula, dekolte). Se vaikuttaa tehokkaasti ihon kimmoisuuteen ja pieniin ryppyihin. Hoidossa käytetään pienimolekyylistä hyaluronihappoa sellaisena pitoisuutena, joka vaikuttaa biostimuloivasti ja kiinteyttää ihon välittömästi.

Ihonpuhdistus, hieronta ja silmänympärysihon naamio 60 min 80 euro Hoidolla on kolmenlainen vaikutus: syväpuhdistus, kokonaisvaltainen hieronta ja silmänympärysalueen erikoishoito. Lisäksi hoito kosteuttaa, suojaa ja ravitsee ihoa.

Elvyttävä ja nuorentava hoito 65 min 100 euro Hoito aktivoi solujen toimintaa, nopeuttaa ihon uudistumista ja syväkosteuttaa ihoa. Hoito puhdistaa ihon syvältä ja vaikuttaa tulehduksia alentavasti ja antioksidanttisesti. Hoitoon kuuluu hieronta ja erikoishoito silmänympärysiholle. Nanoteknologian ansiosta vaikuttavat aineet imeytyvät syvälle ihoon säilyttäen aktiivisuutensa.

Ihon valmistaminen auringon vaikutukselle 75 min 100 euro Ihoa auringon vaikutukselle valmistavan hoito-ohjelman tärkeimpänä tehtävänä on pitkäaikainen kosteuttaminen, tehokas antioksidanttinen vaikutus ja ei-toivottujen pigmenttihäiriöiden ehkäiseminen. Tärkeimpänä vaikuttavana aineena on ionisoitu platina, jota tänä päivän pidetään erinomaisena keinona aktiivista happea ja pigmenttihäiriöitä vastaan. Hoitokuuri vaalentaa ja hävittää olemassa olevia pigmenttiläiskiä. Lisäksi iho saa tehokkaan suojan pigmentaatiota vastaan. Täydellisen kosteutettu ja suojattu iho on valmis aurinkokylpyihin!

Plasentamaitokuorinta 75 min 80 euro Plasentamaitokuorinta voidaan tehdä vuodenajasta riippumatta. Se on elvyttävä hoito, jonka tehtävänä on poistaa ihon ikääntymisestä ja ohentumisesta johtuvia merkkejä, esim. värin huononeminen ja pigmenttihäiriöt sekä punoitus ja tulehtuneisuus. Pienimolekyylisellä plasentaseerumilla ja epidermaalisella kasvutekijällä yhdessä maitoseerumin ja hedelmähappojen kanssa on voimakas bioaktivoiva, antioksidanttinen ja kiinteyttävä vaikutus. Lisäksi nämä aineet vähentävät ikääntymismuutoksia ja toimivat tulehdusta alentavasti. Ne myös nopeuttavat ihon omia korjaavia toimintoja.

Ylellinen Hyalogy Platinum –platinahoito 80 min 120 euro Ylellinen platinahoito on kehitetty erityisesti iholle, jossa näkyy ikääntymismuutoksia (pigmentaatio, veltostunut iho, ryppyjen muodostuminen, kimmoisuuden häviäminen, huokosten suurentuminen). Hoidolla on voimakas antioksidanttinen vaikutus, ja se neutraloi kaikkien aktiivisen hapen muotojen vaikutusta sekä korjaa solurakennetta.

Lihaksia rentouttava ja elvyttävä anti age –hoito 65 min 120 euro Lihaksia rentouttavalla ja elvyttävällä hoidolla on voimakas ikääntymismuutoksia ehkäisevä vaikutus. Tämä kokonaisvaltainen hoito vaikuttaa niihin syihin, jotka aiheuttavat ihon vanhenemista, ilmejuonteiden ja ryppyjen syntymistä ja pigmentaatiota. Hoito stimuloi ja nuorentaa ihon rakenteita, tasoittaa väriä, lisää ihon paksuutta ja parantaa sen tekstuuria. Pitkäaikaisen botuliinimaisen vaikutuksen ansiosta ilmejuonteet madaltuvat: ne ikään kuin täyttyvät sisältä käsin ja tasoittuvat silmin nähden.

Ihon tehokosteuttaminen ja kerroksittainen syväelvytys 60 min 100 euro Tämä ihon kosteutus- ja syväelvytyshoito on tehokas vaihtoehto injektioina annettaville vastaaville hoidoille. Hoito on kahdeksanvaiheinen ja siinä käytetään pienimolekyylistä hyaluronihappoa sisältäviä ja sen kanssa synergisesti vaikuttavia aineita. Hoidon tuloksena epidermiksen rakenteet ja dermaalinen matriksi vahvistuvat ja kimmoisuus paranee huomattavasti. Ihosta tulee kimmoisa, kasvonpiirteet kiinteytyvät ja rypyt madaltuvat. Tätä hoitoa voidaan käyttää pidentämään tehokkaasti mesoterapiahoitojen vaikutusta.

Stressaantuneen ihon pikakuntoutus 60 min 80 euro Hoito kuntouttaa stressaantuneen ihon nopeasti. Vaikuttavat aineet imeytyvät syvälle ihon rakennekerroksiin solutasolle asti ja näin iho toipuu nopeasti stressin seurauksista. Hoidolla on antioksidanttinen, tulehdusta alentava ja uudistava vaikutus. Ihosolujen energia palautuu ja niiden omat uudistumisprosessit pääsevät käyntiin: solutoiminnot elpyvät, vaurioituneet solut ja toksiinit poistuvat, dermaalisen matriksin rakenteiden synteesi aktivoituu, pintaverenkierto paranee ja soluhengitys aktivoituu. Tuloksena on säteilevä, kimmoisa ja joustava iho, jolla ei näy häivähdystäkään stressistä.

Ihoa biologisesti vahvistava ja kohottava hoito yksilöllisellä peptidikoktaililla ilman ruiskeita 90 min 250 euro Biologisessa vahvistamisessa on kyse kollageeni- ja elastiinisäikeiden aktiivisesta synteesistä nanoteknologian avulla. Tällä saadaan aikaan biologinen kiinteyttävä vaikutus. Hoito-ohjelma koostuu seitsemästä vaiheesta, joissa iholle tuodaan yksilöllisesti koostettu seerumikoktaili. Hoitoa suositellaan yli 35-vuotiaille ja kosmetologin harkinnan mukaan myös muille. Intensiivikuuri koostuu kuudesta kerran viikossa tehtävästä hoidosta. Ylläpitäviä hoitoja annetaan kerran kuukaudessa.

Huulihoito 20 min 30 euro tai 15 euro kasvohoidon yhteydessä Huulten alueen hoito on tehokas lisä perushoidoille. Hoito kestää n. 20 minuuttia ja se tehdään hoitokokonaisuudessa viimeisenä tai itsenäisenä hoitona. Huulten pintaverenkierron paranemisen ansiosta huulten väri voimistuu ja kirkastuu. Syvälle vaikuttava kosteutus lisää huulten volyymia ja tasaisuutta silminnähden. Tämän huulihoidon voi tarjota asiakkaalle salongin lahjana kasvohoidon yhteydessä. Huulihoidon voi tehdä myös erillisenä käsittelynä ennen ammattimaskeerausta. Hoidon ansiosta huulimeikki levittyy tasaisemmin ja kestää kauemmin.

Samanaikainen hieronta kahdella viuhkasiveltimellä Kyseessä on omaperäinen menetelmä kosmeettisten aineiden levittämiseksi iholle viuhkasiveltimien avulla. Tämä käsittelytapa tuo tuulahduksen japanilaista estetiikkaa asiakkaan arkeen, laukaisee kasvojen jännityksiä ja saa aikaan miellyttävän rentoutuneisuuden tunteen. Hieronta kuuluu puhdistusvaiheeseen.

Biopure-seerumikoktailit Erilaisten esteettisten ongelmien ratkaisemiseen kehitetyt yksilöllisesti koostettavat koktailit, joissa käytetään pienimolekyylisiä seerumeita. Näin saadaan aikaan täsmävaikutus juuri haluttuun ongelmaan samalla kun tehdään täysipainoinen kosmeettinen hoito.

Kokonaisvaltainen nuorentava pikahoito 60 min 120 euro Tällä pikahoidolla iho saadaan raikkaaksi hyvin lyhyessä ajassa esim. ennen tärkeää tapahtumaa. Hoito vaikuttaa mm. seuraavilla tavoilla: syväpuhdistaa - parantaa ihon rakennetta ja kimmoisuutta - vähentää silmänympärysihon turvotusta, vaalentaa tummia silmänaluksia ja silottaa ryppyjä - kosteuttaa ja ravitsee ihoa Iho näyttää raikkaalta, ravitulta ja nuorekkaalta!

Syväpuhdistus iholle, jonka huokoset ovat suurentuneet 65 min 80 euro Hoidon tavoitteena on syväpuhdistaa huokoset ja supistaa niitä. Samalla poistuvat komedonit ihoa vahingoittamatta. Ylimääräinen tali poistuu iholta, talirauhasten toiminta tasapainottuu ja ihon kiiltely häviää. Solujen toiminnot normalisoituvat ja ihon kosteustasapaino palautuu. Hoidolla on myös tulehdusta ehkäisevä vaikutus. Iho näyttää sileämmältä, mattapintaiselta ja tasaiselta ilman kireyden tai raskauden tuntua. Hoitoa tehostetaan tasapainottavan hieronnan avulla.

Tulehdusta alentava pitkävaikutteinen detoksikaatiohoito rasvaiselle ja sekaiholle 90 min 110 euro Oikein valitut pienimolekyyliset ainesosat antavat iholle juuri sen tarvitsemaa hoitoa. Käsittely korjaa kullekin ihotyypille tavanomaisia ongelmia ja niiden seurauksia. Hoito vaikuttaa mm. seuraavilla tavoilla: - syväpuhdistaa - poistaa toksiineja - alentaa tulehduksia - normalisoi talirauhasten toimintaa ja ihon luontaisia uusiutumisprosesseja - aktivoi pintaverenkiertoa - parantaa ihon vastustuskykyä - silottaa ihoa ja tekee siitä mattapintaisen Ohjelmaa voidaan käyttää tehostamaan mesoterapiaa, sekä rasvaisen ihon hoitoon kuorinnan jälkeen, mikä nopeuttaa huomattavasti ihon palautumista kuorintojen välillä ja parantaa ihon ulkonäköä. Hoitoa tehostetaan tasapainottavan hieronnan avulla.

Kuivan ihon hoito-ohjelma 60 min 80 euro Hoitoa suositellaan kuivalle ihotyypille. Iho saa lipiditäydennystä, sen elastisuus lisääntyy, kosteustasapaino normalisoituu ja iho saa suojan kosteuden haihtumiselta. Siten kuivuus, hilseily ja liiallinen sarveistuminen saadaan kuriin. Hoito elvyttää nopeasti ihon pintakerroksen ja lisää ihon kimmoisuutta. Solunsisäiset toiminnot normalisoituvat, ihon väri ja sileys paranevat. Hoito stimuloi ihon uudistumisprosesseja ja suojaominaisuuksia sekä aktivoi rasva-aineenvaihduntaa. Hoitoa tehostetaan kahdella ainutlaatuisella hieronnalla, joista toinen on tasapainottava ja toinen ylellinen helmillä tehtävä hieronta.

Kohottava hoito-ohjelma punaisuuteen taipuvaiselle iholle 70 min 100 euro Tämä on hellävarainen kiinteyttävä hoito helposti ärsyyntyvälle ja herkälle iholle. Hoito vaikuttaa mm. seuraavilla tavoilla: - syväpuhdistaa - lievittää nopeasti ihon ärsytystä ja herkistyneisyyttä - syväkosteuttaa ja -ravitsee ihoa - korjaa estrogeenin puutteesta johtuvia muutoksia - vahvistaa verisuonia - antaa pitkäkestoista kiinteyttä

Ihon nopea elvytys 65 min 80 euro Tätä hoitoa suositellaan nopeuttamaan ihon palautumista kuorinnan jälkeen sekä kuivuuteen, vedettömyyteen, herkkyyteen ja hilseilyyn taipuvaiselle iholle. Hoito vaikuttaa mm. seuraavilla tavoilla: - syväpuhdistaa - lievittää nopeasti ihon ärsytystä ja herkistyneisyyttä - korjaa ja elvyttää ihoa nopeasti - syväkosteuttaa ja -ravitsee ihoa - poistaa kuivuuden ja kireyden tunteen - parantaa ihon vastustuskykyä

Hoito-ohjelma herkälle couperosa-iholle 90 min 100 euro Tämä on perushoito herkälle couperosa-iholle. Se pehmittää ja rauhoittaa ihon välittömästi ja häivyttää näkyvien pintaverisuonten aiheuttamaa punaisuutta. Hoidossa käytetään patentoitua aineyhdistelmää, joka parantaa verisuonten seinämien elastisuutta. Käytettävät öljyt ravitsevat ja rauhoittavat ihoa ja parantavat sen kosteudensitomiskykyä. Hoito poistaa kuivuuden ja kiristävän tunteen ja parantaa ihon suojaominaisuuksia. Hoitoa tehostetaan tasapainottavalla hieronnalla.

Hoito-ohjelma pigmentoituneelle, ikääntyneelle seka- ja rasvaiselle iholle 90 min 100 euor Hoito nopeuttaa ihon luontaista uudistumiskykyä ja ehkäisee liiallista sarveistumista. Hoito stimuloi ihon kantasoluja, normalisoi pigmenttisolujen toimintaa ja tasapainottaa ihon hydrolipidikalvoa. Se parantaa pintaverenkiertoa ja imunestekiertoa sekä tasapainottaa talirauhasten toimintaa. Hoidolla on myös antioksidanttinen vaikutus. Ihon väri ja kimmoisuus paranevat. Kuurina tehtävä hoito vaalentaa selvästi pigmenttihäiriöitä, parantaa ihon kimmoisuutta ja supistaa huokosia. Hoitoa tehostetaan kahden hieronnan – tasapainottavan ja helmillä tehtävän – avulla.

Ennenaikaisia ikääntymismuutoksia korjaava hoito 90 min 100 euro Hoidon tavoitteena on ehkäistä ennenaikaisia ikääntymismuutoksia, kuten esim. pigmenttihäiriöt, couperosa, suurentuneet huokoset, rypyt ja juonteet, kimmoisuuden häviäminen ja värimuutokset. Tärkeimpiä ainesosia ovat stabiloitu C-vitamiini ja marokkolaisen laavasaven mineraalit.

Dekolten ja rintojen alueen hoito-ohjelma 80 min 80 euro

Hoito antaa pitkäaikaista kiinteytystä, parantaa rintojen muotoa, lisää ihon kimmoisuutta ja sileyttä sekä ehkäisee venymistä ja hoitaa jo venynyttä ihoa.

Yleisohje erilaisten hoitokokonaisuuksien tekemiseen Biopure for professional -sarjan seerumeilla 90-120 min 130-180 euro

Pienimolekyylisiä seerumeita yksilöllisesti yhdistelemällä saadaan aikaan hoitokokonaisuuksia, joilla voidaan vaikuttaa erilaisiin esteettisiin ongelmiin. Kun seerumeita käytetään yhdessä Forlle’d New Generation -sarjan valmisteiden kanssa, saadaan aikaan täsmävaikutus. Hoitoa tehostetaan tasapainottavalla hieronnalla.