Karvanpoisto

Brassi, brasilialainen karvanpoisto, brasilialainen vahaus, brasilialainen sokerointi...

...rakkaalla lapsella on monta nimeä...

Mikä on brasilialainen vahaus eli brassi?

Brasilialainen karvanpoisto on menetelmä, jolla karvoitus poistetaan genitaalialueelta kokonaan vain jättämällä häpykummulle pieni kaistale karvoitusta, ns. kiitorata. Karvoitus voidaan -niin haluttaessa- myös poistaa kokonaan.

Mitä brassi pitää sisällään?

Meillä brasilialainen karvanpoisto käsittää kaiken häpykummulta pakaravaon yläosaan saakka, siis häpykarvoituksen, häpyhuulet sekä pakaravaon.

Minkäpituisella karvalla voi/kannattaa tulla?

Periaatteessa sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä, jopa alle 2mm:n pituista karvaa. Ihanteellisin karvanpituus on kuitenkin 3-5mm, jotta karvassa on tarpeeksi tarttumapinta-alaa ja siten se irtoaa kertarepäisyllä. Liian pitkää karva ei voi olla koskaan. Pitkä karva siistitään kädenkäänteessä poistopituuteensa hoitolassa, joten voit huoletta tulla karvanpoistoon karvoituksen ollessa "luonnontilassa". Nyrkkisääntönä voitaisiin sanoa, että mieluummin pitkä kuin lyhyt karva, sillä pitkästä saa helposti lyhyemmän, mutta tyhjästä on paha (ja kivulias) nyhjästä!

Miksi juuri sokerointi intiimialueelle?

Sokerointi on parhaimmillan pienillä ja herkillä ihoalueilla, joissa iho on ohutta (limakalvot, nivustaipeet) ja karva paksua ja jäykkää sekä juuritupet tiukassa.

Miksi sokerointi on hellävaraisempaa?

Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin. Se tarttuu ainoastaan kuolleisiin soluihin ja karvoihin. Se ei siis riko ohuintakaan ihoa. Sokeri ei katkaise karvaa. Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan luonnolliseen kasvusuuntaan, jolloin karvat eivät katkeile eikä synny sisäänkasvaneita karvoja

  • Sokeri ei ole kuumaa. Se ei polta ihoa eikä aiheuta arpia, sillä sokeria käytetään huoneenlämpöisenä/li>
  • Sokeri on puhdas ja 100% luonnollinen tuote; se ei allergisoi/li>
  • Sokeri on hygieenistä Säännöllisellä ja pitkäaikaisella sokeroinnilla voidaan vähentää pysyvästi karvankasvua

Sattuuko se?

Karvanpoisto suoritetaan aina niin nopeasti ja kivuttomasti kuin se vain on mahdollista. Toimenpide ei -varsinkaan ensimmäisillä kerroilla- ole kivuton. Pitkäaikainen ja säännöllinen sokerointi kuitenkin muuttavat karvan niin hentoiseksi ja harvaksi, että toimenpide muuttuu lopulta lähes kivuttomaksi.

Kuinka nopesti karvat kasvavat takaisin?

Sokeroitaessa karva irtoaa juuritupestaan ja sen takaisinkasvu vie näin kauemmin aikaa kuin terällä ajettaessa. Sokeroidessa karva ei myöskään kasva takaisin kutiavana sänkenä. Ajan myötä karvankasvu heikkenee ja karva pehmenee, kun sokerointi suoritetaan säännöllisesti. Keskimääräinen poistoväli on noin 4 - 6 viikkoa.

Kauanko toimenpiteen tekeminen kestää?

Brasilialainen ihokarvojen sokerointi kestää poistettavien karvojen määrästä ja laadusta riippuen n. 20-30 min. Ensimmäisen keran hinta on 79 euro ja sitä seuraavat kerrat hinnoittelemme kanta-asiakkaillemme yksilöllisesti käyntien säännöllisyyden mukaan.

Kotihoito-tuotteet?

Hoitolastamme on ostettavissa myös karvanpoiston jälkeen käytettäväksi tarkoitettuja kotihoitotuotteita, kuten sisäänkasvaneiden karvojen ehkäisemiseen tarkoitettua hoitonestettä (6 euro/19/40 euro)

Karvanpoisto Helsinki - ota yhteyttä